DE KROON EETCOUNTER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 101 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Kroon Eetcounter. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 11:09 Patat stoofvlees van 12,- euro besteld en patat zonder ontvangen. Duur frietje...
28 nov 2022 om 22:17 Patat was lauw en de gehaktbal was koud en normaal kreeg je boontjes er bij nu een beetje sla en dat voor 20 euro nee bestel het niet weer dat kan ik er niet vanaf eten voor 20 euro
24 nov 2022 om 10:10 Bestelling was niet compleet! Geen drinken erbij en een bestelling die ik niet had besteld. Ik belde voor een oplossing maar kreeg totaal geen service. Ik zal nooit meer bij De Kroon bestellen.
28 okt 2022 om 19:08 Er ontbraken 2 frikandellen. Wel betaald, niet gekregen
30 sep 2022 om 18:25 De patat had van mij iets langer gebakken mogen worden
31 aug 2022 om 20:08 Hadden eerder besteld was toen heel lekker.Nu vonden wij het patat veel te lang door gebakken .Jammer
23 aug 2022 om 20:24 Geen zout op de raspatat. Dat maakt het een beetje flauw…
15 aug 2022 om 19:30 Vandaag was het eten bij jullie drama was bedorven smaakte zuur oude patat alles was in oude vet gefrituurd ik bestel ook niks meer bij jullie de voortleeft was de pinda saus bedorven en nu
4 jul 2022 om 19:47 Het was heerlijk
19 jun 2022 om 15:45 ik bestel daar regelmatig maar dan haal ik het op. nu besteld via thuisbezorg en bij opmerking gezet dat ik uitjes door de oorlog wou. niet gekregen bel je er heen moeilijk doen en zeer slecht te verstaan en word verbinding verbroken.
29 mei 2022 om 18:43 Het was goed en snel bezorgd
19 mei 2022 om 20:25 Patat was te zout